Over Handelsonderneming At Work

Handelsonderneming At Work is een klein, sterk  bedrijf die zich bezig houd met de in en verkoop van oa. speelgoed, electra en grote en kleine partijen. Deze producten worden via diverse kanalen verkocht waaronder via deze mooie webshop waarbij zowel particulieren als zakelijke klanten over kunnen gaan tot aanschaf.

De handelsonderneming is begonnen in maart 2020 na het opmerkingen van vraag voor het voordelig kunnen verkrijgen van speelgoed voor zowel jongens als meisjes en met het oogpunt op kwaliteit, degelijkheid en merkgerelateerd. Zodoende (naar meerdere gesprekken) zijn wij tot een assortiment gekomen waarbij er verschillende facetten en vragen samen komen tot 1 sterk uitgangspunt.

De producten de wij leveren komen vanaf diverse groothandels en verdelers in Europa, Ook bestaat er de mogelijkheid dat er restpartijen tussen zitten waarbij winkels, producenten hun producten voordeliger aan ons verkopen in verband met een misproductie of dat het artikel niet voldoet aan de normen van bv. een speelgoed winkel. Het voordeel hiervan is dat er ten allen tijde mooie producten op onze site staan met A kwaliteit tegen een B prijs, vandaar dat wij zeggen: "Wij zijn groot in scherpe prijzen"

Daarnaast willen wij het beste voor onze klanten en hebben wij een extra service ingebouwd in ons assortiment, namelijk dat 90% van onze producten worden getest door de eindgebruiker.

Wat houd dat in voor u als koper:

- Het product wat er word gekocht is getest door ons als door de eindgebruikers (kinderen leeftijd 4-12 jaar).
- Kritiek, fouten en meningen van de kinderen worden meegenomen met onze beslissing voor het aanbod op onze site.
- Producten die niet voldoen aan de norm worden te allen tijde gedoneerd aan stichtingen zodat het altijd goed terecht komt zonder het te vernietigen.
- EERLIJKE Producten tegen een EERLIJKE prijs met een EERLIJKE achtergrond. 

Hiermee onderscheiden we ons van de andere aanbieders in hetzelfde segment en kunnen wij garanderen dat wij staan voor 100% Kwaliteit, eerlijkheid, en degelijkheid.

Mocht er nog vragen zijn met betrekking tot onze producten dan staan wij geheel klaar om uw vragen te beantwoorden via:

handelsondernemingatwork@gmail.com 

Wij wensen u en jouw heel veel Ontdekking, shop en koopplezier in onze webshop.

Verkoopteam  

Handelsondernemng At Work 

Handelsonderneming at work